Fri fragt v/køb over 499 dkk 15 dages returret Levering 1-3 hverdage Gratis afhentning på klinik

Potevoks

Frostvejr, vejsalt og hundepoter er ikke de bedste venner, og vintervejret får nemt poterne til at tørre ud, sprække og danne sår.
 

Det kan være en smertefuld oplevelse for dit firbenene familiemedlem, men med potevoks kan du forebygge og beskytte poterne, inden skaden sker.

Sådan bruger du potevoks

Når vi mennesker fx står på ski, bruger vi ofte en beskyttende creme på de steder i ansigtet, der er særligt udsatte i frostvejr. På samme måde passer potevoksen på din hunds udsatte poter, når vejret bider.

  1. Sørg for, at poterne er tørre og rene, inden du påfører potevoksen. Det kan være lettere at holde poterne godt tørre, hvis de er klippede og fri for lange hår (også under fusserne og mellem trædepuderne. Så sidder skidt og fugt ikke fast, og potevoksen binder bedre). 
  2. Smør poterne ind 5-10 minutter, inden I skal gå tur.
  3. Når I kommer tilbage, skal du skylle poterne for snavs, skidt og salt. Tør poterne godt, og smør gerne et tyndt lag potevoks på igen for at blødgøre og pleje poterne. Potevoksen trænger hurtigt ind, så vær ikke bekymret for gulve og tæpper😉 


💡Potevoks skal du bruge forebyggende💡
For hvis først din hund får sår, skader eller infektioner, kan du ikke bruge potevoksen, og sådanne problematikker kræver desværre ofte mere behandling.

VetPlanets dyrlæger anbefaler