Fri fragt v/køb over 499 dkk 15 dages returret Levering 1-3 hverdage Gratis afhentning på klinik

Kalm til hunde og katte

Kalm er et kosttilskud til hunde og katte mod utryghed og angst. Kalm er en af vores produktfavoritter og med god grund. Produkterne indeholder blandt andet nøje udvalgte aminosyrer, peptider og vitaminer, som har en beroligende effekt og hjælper dyrets krop med at håndtere stress og opretholde en normal døgnrytme. 

Undgå stress og utryghed hos hunde og katte

Der findes mange forskellige situationer, som kan stresse din hund eller kat eller gøre den bange eller utryg. Transport, ved dyrlægebesøg, under tordenvejr eller når den er alene hjemme er blot en håndfuld. Det er desuden en god ide at være ekstra opmærksom på dit kæledyr nytårsaften, hvor der som regel skydes fyrværkeri af i timevis. I disse situationer kan kosttilskud fra Kalm berolige din firbenede ven. Kalm kan også anvendes dagligt alt efter behov. 

Sådan opdager du utryghed hos dit kæledyr

Utryghed kan manifestere sig på forskellige måder, og det er vigtigt at være opmærksom på dit kæledyrs adfærd for tidligt at kunne genkende tegnene. Her er nogle nøgleindikatorer, du skal holde øje med:

Hos hunde

 • Ændringer i kropssprog
  En hund, der føler sig utryg, kan vise det gennem sit kropssprog. Det kan inkludere at have halen mellem benene, sænke hovedet, flade ørerne tilbage, eller vise det hvide i øjnene. 
 • Undgåelsesadfærd
  Hvis din hund undgår øjenkontakt, trækker sig væk fra menneskelig interaktion, eller gemmer sig, kan det være tegn på utryghed.
 • Gøen eller knurren
  Overdreven gøen eller knurren, især i situationer, der normalt ikke ville fremkalde en sådan reaktion, kan indikere, at din hund føler sig truet eller utryg.
 • Overdreven slikken 
  Hunde kan slikke sig selv for at berolige sig selv, når de føler sig nervøse eller stressede.

Hos katte

 • Ændringer i adfærd
  En kat, der pludselig skjuler mere end normalt, viser aggression uden årsag, eller er mindre interesseret i interaktion, kan føle sig utryg.
 • Ændringer i spise- eller sovevaner
  Signifikante ændringer i, hvor meget eller hvor ofte din kat spiser eller sover, kan være tegn på stress eller utryghed.
 • Overdreven pelspleje
  Katte, der føler sig stressede eller utrygge, kan overpleje sig selv, hvilket fører til skaldede pletter eller irritation i huden.

Følgende situationer kan skabe stress og utryghed hos hunde og katte:

 • Lyn og torden
 • Nytår og fyrværkeri
 • Angst ifbm. at være alene hjemme
 • Pasning hos bekendte eller på pension
 • Utryghed ifbm dyrlægebesøg
 • Distraheret under træning

Situationerne behøver ikke være stressende for dit kæledyr. Kalm har udviklet et produkt, der kan indtages dagligt uden risiko for overdosering. Produkterne fra Kalm har tilsat en behagelig smag, så det indtages villigt af de fleste hunde og katte. 

Kalm – Favoritten hos både hunde og katte

Kosttilskud fra Kalm har mange anvendelsesmuligheder. Kalm til hund kan både anvendes til hvalpe og voksne hunde, mens Kalm til kat kan anvendes til killinger såvel som voksne katte. Kosttilskud fra Kalm fås både som flydende eller i pilleform, og det er tilsat god smag, så din hund eller kat nyder at indtage det. Kosttilskud fra Kalm til stor hund og katte finder du også hos VetPlanet. Alle produkterne i vores store sortiment er nøje udvalgte af vores egne, erfarne dyrlæger. Når du handler hos os, er du derfor altid sikret en god og tryg handel. 

Køb produkter fra Kalm mod angst og utryghed hos VetPlanet

Det kan være en god ide at være på forkant, hvis dyrlægebesøget står for døren, eller nytårsaften er lige rundt om hjørnet. Hos VetPlanet kan du med fordel købe beroligende midler fra Kalm, så du er parat til at hjælpe din hund eller kat, når det går løs. Vi har over 30 års erfaring i dyrlægebranchen og forhandler udelukkende produkter af høj kvalitet, vi selv står inde for. Se flere kosttilskud og hjælpemidler mod utryghed ved at klikke her.