Fri fragt v/køb over 499 dkk 15 dages returret Levering 1-3 hverdage Gratis afhentning på klinik

Kalm til hunde og katte

Kalm er et kosttilskud til hunde og katte mod utryghed og angst. Produkterne indeholder blandt andet nøje udvalgte aminosyrer, peptider og vitaminer, som har en beroligende effekt og hjælper dyrets krop med at håndtere stress og opretholde en normal døgnrytme. Kosttilskud fra Kalm har mange anvendelsesmuligheder. Kalm til hund kan både anvendes til hvalpe og voksne hunde, mens Kalm til kat kan anvendes til killinger såvel som voksne katte. Kosttilskud fra Kalm fås både som flydende eller i pilleform, og det er tilsat god smag, så din hund eller kat nyder at indtage det.

Kosttilskud fra Kalm til stor hund og katte finder du også hos VetPlanet. Alle produkterne i vores store sortiment er nøje udvalgte af vores egne, erfarne dyrlæger. Når du handler hos os, er du derfor altid sikret en god og tryg handel.

Stress og utryghed hos hunde og katte

Der findes mange forskellige situationer, som kan stresse din hund eller kat eller gøre den bange eller utryg. Det kan eksempelvist være transport, ved dyrlægebesøg, under tordenvejr eller når den er alene hjemme. Det er desuden en god ide at være ekstra opmærksom på dit kæledyr nytårsaften, hvor der som regel skydes fyrværkeri af i timevis. I disse situationer kan kosttilskud fra Kalm berolige din firbenede ven. Kalm kan også anvendes dagligt alt efter behov.

Køb produkter fra Kalm mod angst og utryghed hos VetPlanet

Det kan være en god ide at være på forkant, hvis dyrlægebesøget står for døren, eller nytårsaften er lige rundt om hjørnet. Hos VetPlanet kan du med fordel købe beroligende midler fra Kalm, så du er parat til at hjælpe din hund eller kat, når det går løs. Vi har over 30 års erfaring i dyrlægebranchen og forhandler udelukkende produkter af høj kvalitet, vi selv står inde for. Har du spørgsmål eller brug for vejledning, er du altid meget velkommen til at give os et kald på tlf. 71 16 01 01. Du kan desuden læse mere om VetPlanet lige her.