Fri fragt v/køb over 499 dkk 15 dages returret Levering 1-3 hverdage Gratis afhentning på klinik

SPECIFIC

Foder fra SPECIFIC er udviklet af ernæringseksperter, så din hund eller kat får den korrekte næring og trives. SPECIFIC tilbyder blandt andet foder til hunde og katte, der lider af sygdom, til meget aktive dyr eller til overvægtige dyr. Hos SPECIFIC kan du finde det rigtige foder til netop din hund eller kat, uanset alder, race eller størrelse. Se VetPlanets udvalg af foder fra SPECIFIC her på siden.

48 produkter

SPECIFIC

SPECIFIC er en serie med hunde- og kattefoder fra mærket Dechra. Dechra er en international virksomhed med rødder helt tilbage i 1819, som har speciale i at udvikle, fremstille og sælge veterinærlægemider og en ambition om at være de bedste i branchen. Dechra fokuserer især på at udvikle hunde- og kattefoder med den helt optimale sammensætning af næringsstoffer for at sikre godt helbred hos dine kæledyr. Produktudvalget fra SPECIFIC består af alt fra vådfoder, fuldfoder og godbidder til både hunde og katte af alle aldre, racer samt til alle behov. SPECIFIC foder er udviklet i samarbejde med dyrlæger og ernæringseksperter, og det bliver fremstillet efter enormt høje standarder for at sikre høj kvalitet. Du kan derfor trygt vælge foder fra SPECIFIC, næste gang du skal servere et måltid for din pelsede ven.

Med SPECIFIC katte- og hundefoder gør du dit kæledyr en tjeneste – du passer nemlig på dyrets sundhed. Hos VetPlanet finder du et stort udvalg af foder fra SPECIFIC til din hund eller kat. SPECIFIC foder fås i mange forskellige varianter til alle behov inklusiv slankefoder, allergivenligt foder og foder mod ledproblemer. Når du køber foder fra SPECIFIC hos VetPlanet, gør du en god og ikke mindst tryg handel. Vi har nemlig mere end 30 års erfaring inden for dyrlægebranchen, og vi forhandler kun produkter af høj kvalitet, vi selv står inde for.  

Fordele ved SPECIFIC

Der er mange gode grunde til at vælge katte- eller hundefoder og godbidder fra SPECIFIC. For det første indeholder SPECIFIC godbidder og foder gode, naturlige ingredienser af høj kvalitet. Hovedingredienserne består af protein fra blandt andet æg, valle og kartofler samt kulhydrater fra korn heriblandt majs, havre, ris og hvede. Dertil indeholder foder og godbidder fra SPECIFIC en masse sunde fedt- og næringsstoffer. Der er særligt lagt vægt på en ingrediens – nemlig fisk. Fisk har et højt indhold af omega-3 fedtsyrer, som er nødvenlige for mange af kroppens funktioner heriblandt ledbevægelighed. Du finder desuden foder fra SPECIFIC, der er specielt udviklet til at hjælpe på en række helbredsmæssige problemer hos dit kæledyr. Derfor kan SPECIFIC foder med fordel anvendes til alle hunde og katte uanset alder og sundhed.

SPECIFIC er ikke blot velsmagende kæledyrsfoder. Nej mærket er også meget engageret i kampen mod klimaforandringer, og de kæmper især for at bevare havmiljøet samt de fødevarer, havet indeholder. Hvert år donerer Specific 5 % af deres overskud til velgørende organisationer, der kæmper for havenes bæredygtighed heriblandt The Ocean Cleanup. Du gør altså ikke blot dit kæledyr en tjeneste ved at købe SPECIFIC godbidder og foder, du er også med til at gøre en god gerning for miljøet. 

SPECIFIC Hundefoder

Når du skal vælge det rette hundefoder fra SPECIFIC til din hund, bør du gå efter foder, der både passer til hundens størrelse, alder og sundhed. Det er nemlig ikke alle hunde, der har samme energi- og næringsbehov. Med SPECIFIC hundefoder er du sikker på, at alle din hunds behov bliver dækket. Du finder blandt andet Specific hundefoder mod allergi, nyreproblemer, mave-tarmproblemer samt foder til overvægtige hunde. Desuden finder du SPECIFIC hvalpefoder, voksenfoder og seniorfoder samt sunde, velsmagende hundegodbidder med lavt fedtindhold og masser af fibre til, når din hund skal belønnes eller blot forkæles.

Tips til fodring af hund

Der er mange ting, du skal være opmærksom på, når din hund skal introduceres til nyt foder. Hvis det er første gang, din hund skal smage SPECIFIC hundefoder, er det først og fremmest vigtigt, at du skrider gradvist til værks, da hunde er vanedyr. I stedet for at fylde hundeskålen godt op med det nye foder kan du starte med at blande lidt af det nye foder sammen med det gamle. Derefter øger du så småt mængden af det nye foder hver dag, indtil du til sidst kan fylde skålen helt op med SPECIFIC hundefoder. Når din hund har vænnet sig til foderet fra SPECIFIC, er det en god ide, at du følger fodervejledningen på pakken. Det er desuden en god ide at afmåle foderet, så du ved præcist, hvor meget du hælder op. Det gør det nemmere, hvis du senere skal justere fodermængden.

SPECIFIC Kattefoder

SPECIFIC har et stort udvalg af velsmagende kattefoder med masser af sundhedsmæssige fordele. Kattefoder fra SPECIFIC indeholder sunde ingredienser af høj kvalitet. Blandt andet har det et højt indhold af fiskeolie, som både giver din kat en flot, blank pels og er med til at styrke kattens immunforsvar, kredsløb, muskler og led. Dertil har SPECIFIC kattefoder en høj fordøjelighed, hvilket betyder, at din kat hurtigere bliver mæt og derfor spiser mindre portioner. SPECIFIC kattefoder fås både som våd- og tørfoder til katte i alle aldre, racer og til ethvert behov. Du finder blandt andet foder til katte med muskel- og ledproblemer, fordøjelsesproblemer, urinvejsproblemer samt slankefoder. SPECIFIC kattefoder er yderst velsmagende, så alle katte kan lide det og dermed få udbytte af foderets gode næringsstoffer.

Køb foder fra SPECIFIC hos VetPlanet

Hvis du gerne vil give dit kæledyr de bedste betingelser for et godt liv, kan du med fordel købe foder fra SPECIFIC hos VetPlanet. Da SPECIFIC er en farmaceutisk virksomhed, er foderet udviklet efter professionel viden inden for ernæring af både raske og syge katte og hunde. Når du køber foder og godbidder fra SPECIFIC til din hund eller kat hos VetPlanet, kan du derfor være sikker på, at dit dyr får den optimale næring. Ikke nok med det – du gør også en tryg handel, når du køber foder og godbidder fra SPECIFIC hos os. Vi har mere end 30 års erfaring inden for dyrlægebranchen, og alle produkterne i vores sortiment er nogle, vi selv anbefaler. Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores produkter fra SPECIFIC, eller hvis du har brug for råd og vejledning til at finde det rette foder til din firbenede legekammerat. Du kan enten benytte vores kontaktformular eller give et kald på tlf. 70 16 01 01. Du kan desuden blive meget klogere på dit kæledyr i vores store leksikon.