Fri fragt v/køb over 499 dkk 15 dages returret Levering 1-3 hverdage Gratis afhentning på klinik

VetPro

VetPro foder sætter hundes og kattes velvære, sundhed og helbred i fokus. VetPro foder er udviklet af VetFamilys dyrlæger. Det er fuldfoder til hunde og katte, som sikrer alle racer de nødvendige næringsstoffer. Hunde- og kattefoder fra VetPro består udelukkende af naturlige ingredienser. Se vores udvalg af VetPro foder og andre kvalitetsprodukter til hunde og katte her på siden.

12 produkter

VetPro forhandler

VetPro er en serie af foderprodukter og plejemidler til hunde og katte, der er udviklet af erfarne danske dyrlæger i samarbejde med Anton Beynen (Holland), der er professor i ernæring hos hund og kat.
Hos Vetplanet er vi stolte af at være VetPro forhandler. VetPros foderprodukter indeholder alle de næringsstoffer, vitaminer og mineraler, dine firbenede venner skal bruge for at forblive sunde og aktive. Derudover er ingredienserne naturlige, af højeste kvalitet og nøje sammensat baseret på veldokumenteret forskning. Med foder fra VetPro er din hund eller kat sikret velsmagende, sunde måltider uanset størrelse, alder og race.

Naturligt foder til hund og kat fra VetPro

Uanset hvilket livstrin dit kæledyr befinder sig på, sikrer det naturlige kvalitetsfoder fra VetPro, at det får den rette ernæring. Blandt VetPros foderprodukter finder du killingefoder og juniorfoder til hunde, der hjælper de mindste dyr med at opbygge et stærkt immunforsvar og sikrer dem den bedste start på livet. Du finder også fuldfoder til voksne katte og hunde i alle størrelser, der indeholder den helt rette mængde energi, dit dyr skal bruge for at leve et aktivt liv. Sidst men ikke mindst finder du specialfoder fra VetPro, der er særligt udviklet til forskellige, sundhedsmæssige problemer heriblandt slankefoder og leddiæter.

Kort sagt: Med foder fra VetPro er din hund eller kat sikret velsmagende, sunde måltider uanset størrelse, alder og race.

Plejemidler fra Vetpro

Du finder også plejemidler fra VetPro til din pelsede ven såsom tandpasta, shampoo og ørerens. Dermed kan du handle naturlige produkter, der tager udgangspunkt i dit kæledyrs velvære fra inderst til yderst. Prøv f.eks. VetPro Sensitiv Shampoo, hvis dit kæledyr har hudgener eller VetPro Tandpasta til hunde, så du kan hjælpe dem med at holde en god mundhygiejne.

Køb foder og plejemidler fra VetPro hos VetPlanet

Foder fra VetPro indeholder naturlige, velsmagende ingredienser, som er ren guf for både hunde og katte. Vil du forkæle dit kæledyr med lækre måltider, kan du med fordel købe foder fra VetPro hos VetPlanet. Vi har mere end 30 års erfaring inden for dyrlægebranchen, og alle de produkter vi forhandler inklusiv foder og plejemidler fra VetPro, er nøje udvalgt af vores egne dyrlæger. Vi forhandler altså kun produkter af høj kvalitet, vi selv kan stå inde for, derfor kan du være sikker på at gøre en god handel, når du køber foder og plejemidler fra VetPro hos os. Hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning til vores produktudvalg fra VetPro, er du meget velkomment til at kontakte os. Det gør du enten gennem vores kontaktformular eller ved at ringe på tlf. 70 16 01 01. Du kan desuden blive en smule klogere på dine kæledyr i vores store leksikon, som du finder her.