Fri fragt v/køb over 499 dkk 15 dages returret Levering 1-3 hverdage Gratis afhentning på klinik

Katte

VetPlanet dyrlægerne har fundet de bedste produkter til katte. VetPlanet har udvalgt de førende produkter til katte indenfor foder, kosttilskud, diæter, tilbehør og godbidder. Vi rådgiver gerne om det helt rigtige valg til din kat. 

87 produkter

De bedste produkter til din kat

Katte er i dag meget mere end blot praktiske muse- og rottefangere, som de først og fremmest var før i tiden. I dag er de kæledyr og legekammerater, og en del af familien. Derfor vil man gerne gøre det bedste for sin kat ved at give den et kærligt hjem, se dens behov og sikre den de bedste vilkår for et dejligt liv. 

VetPlanet dyrlægerne har fundet de bedste produkter til katte. Hos VetPlanet tilbyder vi en bred pallette af forskellige produkter til katte, heriblandt kattefoder, diæter, legetøj, godbidder, tilbehør samt kosttilskud og plejemidler. God ernæring og pleje er vigtigt for et sundt, langt og lykkeligt katteliv. VetPlanet har udvalgt de førende produkter indenfor kategorierne, for at kunne tilbyde det bedste til din kat. 

VetPlanet tilbyder både basisprodukter og specialprodukter, og rådgiver gerne om det helt rigtige valg til din kat. Der kan være flere forskellige faktorer med betydning for, hvad der er det bedste valg for din kat. Kattens alder og dens generelle helbred spiller særligt store roller. Det kan være relevant at sætte sig ind i kattens behov for basis- eller specialfoder, og ligeledes dens eventuelle behov for diætfoder, kosttilskud eller plejemidler. Diætfoder kan være nødvendigt ved eksempelvis mave- og tarm- eller andre organ-sygdomme, tandproblemer, sukkersyge, stofskiftesygdomme, ledproblemer eller allergier samt vægttab eller vægtøgning.  

I forlængelse heraf, er det i nogle tilfælde nødvendigt at hjælpe katten yderligere, med kosttilskud og/eller plejemidler. VetPlanet dyrlægerne tilbyder et bredt udvalg af kosttilskud og plejemidler, som bidrager til at fremme kattens velvære. Disse kosttilskud og plejemidler kan blandt andet bidrage til at styrke kattens immunforsvar, medvirke til en mere skinnende pels eller lindre lidelser hos katten. Eksempelvis tilbyder vi kosttilskud og plejemidler til led og muskler, mave, tarme, lever og nyrer, tænder, allergi, hud- og hårproblemer, sårpleje, øre og øjne, poter og kløer samt meget mere. 

Se vores store udvalg af produkter til katte, og kontakt os gerne for rådgivning og vejledning til at træffe de helt rigtige valg for netop din kat.