Fri fragt v/køb over 499 dkk 15 dages returret Levering 1-3 hverdage Gratis afhentning på klinik

Virbac

Hunde- og kattefoder fra Virbac sikrer dit dyr den bedste ernæring. Virbac er særligt kendt for at levere foder og kosttilskud til kæledyr med særlige behov, herunder udfordringer med led og pels.
Vi forhandler Virbac hundefoder og Virbac kattefoder til hunde og katte i alle aldre og racer. Kort sagt får dit kæledyr alt det, det behøver med Virbac foder.
Se vores udvalg af hunde- og kattemad fra Virbac og andre kvalitetsprodukter her på siden.

41 produkter

Vi forhandler Virbac til hund og kat

Virbac er et innovativt mærke, som har opnået stor succes, netop fordi produkterne har dit kæledyrs sundhed i fokus. Hos VetPlanet finder du et stort udvalg af produkter fra Virbac til både hunde og katte heriblandt fuldfoder, slankefoder, allergivenligt foder, tyggestænger og forskellige plejemidler. Når du køber produkter fra Virbac hos VetPlanet, gør du en god og tryg handel. Alle produkterne i vores store sortiment er nemlig nøje udvalgt af vores dygtige dyrlæger, som har mere end 30 års erfaring.

Historien bag kvalitetsprodukterne fra Virbac

Virbac blev grundlagt i Frankrig i 1968 af dyrlæge Pierre-Richard Dick. Formålet med Virbac var at udvikle medicinalvarer, der kunne forsyne landmænd, dyrlæger og kæledyrsejere med nye, innovative løsninger til behandling af alle dyresygdomme.

Virbac har siden opnået kæmpe succes med deres sundhedsfokuserede, gennemtestede produkter, og i dag forhandles deres produkter i mere end 100 lande. Virbac udvikler fortsat foder- og plejeprodukter med henblik på at løse moderne udfordringer inden for dyresundhed. Virbac har også fokus på bæredygtighed. I dag er Virbac nok mest kendt for deres store udvalg af prisvindende, nærende kvalitetsfoder til hunde og katte – af god grund. Virbac er en af verdens førende veterinære medicinalvirksomheder, og foder fra Virbac bygger på forskning og dokumentation. Derfor indeholder det en række sunde ingredienser, der hjælper med at holde din hund eller kat rask og aktiv.

Foder med naturlige ingredienser fra Virbac

Der er mange fordele ved at købe foder til din firbenede ven fra Virbac. Først og fremmest er produkterne fra Virbac både udviklede og anbefalede af dyrlæger, og produkterne er især anerkendte for deres gavnlige, sundhedsmæssige egenskaber. Virbac bruger ikke kun naturlige, men også innovative ingredienser i deres produkter:

  • Omega-3 Fedtsyrer: Til støtte for led, hud og pels.
  • Hydrolyseret Protein: For kæledyr med følsom mave eller fødevareallergi.
  • Pre- og Probiotika: Til at støtte en sund tarmflora og fordøjelse.

I Virbacs store sortiment finder du foder, plejemidler, håndkøbsprodukter og veterinærlægemidler til din hund eller kat. Foder fra Virbac indeholder ingredienser af høj kvalitet heriblandt vigtige omega-3, som tidligere nævnt, og omega-6 fedtsyrer samt vitaminer og mineraler. Derfor hjælper foderet blandt andet til at vedligeholde sund pels og hud.

Foder til katte og hunde med særlige behov

Blandt Virbacs foderprodukter finder du deres populære HPM-serie, hvor animalsk protein er hovedingrediensen. Serien er udviklet med henblik på at opnå ernæringsmæssig balance efter dit kæledyrs alder, størrelse, aktivitetsniveau og specielle behov. Mens produkterne i serien har et højt indhold af animalsk protein, har de et lavt indhold af kulhydrater. Derudover har foderet i serien et ualmindeligt lavt indhold af stivelse, og det er desuden kornfrit samt fri for kunstige smags- og farvestoffer, så risikoen for allergier reduceres. Foderet i Virbac HPM-serien kan især være gavnligt for hunde og katte med sundhedsmæssige udfordringer. Herunder:

-          Allergi

-          Overvægt

-          Ledproblemer

Virbac hundefoder og kattefoder er et godt valg, hvis du har et kæledyr med særlige behov. Herunder kan du læse mere om, hvordan Virbacs foderprodukter specialiserer sig til hhv. hund og til kat.

Virbac Hundefoder

Det er nemt at fare vild i junglen af hundefoder. Der findes efterhånden enormt meget forskelligt hundefoder, og det kan derfor føles ualmindeligt svært at vælge det helt rette foder til din hund. Hunde har vidt forskellige foderbehov, og hvis din hund har behov for et specielt foder, er det ikke sikkert, at du finder det rette på hylden i supermarkedet. 
Virbac er et alsidigt mærke, og du finder derfor Virbac hundefoder hos VetPlanet, som egner sig til hunde med alle slags behov heriblandt allergivenligt hundefoder, slankefoder og foder til mave-tarmproblemer. Derudover finder du fuldfoder fra Virbac til hunde af alle størrelser, racer og aldre – ja uanset hvilken hund du har, kan du med fordel forkæle den med Virbac hundefoder.

Virbac Kattefoder

Hvis du vil sikre, at din kat har det godt, bør du vælge Virbac kattefoder. Blandt vores sortiment af Virbac kattefoder, kan du helt sikkert finde en variant der passer til din kats behov. Selvom din kat måske elsker, når du finder en dåse tun frem, og utålmodigt kigger på, mens du står og bakser med dåseåbneren, er det vigtigt, at den får foder med den rette sammensætning af proteiner, fedt og kulhydrater. Det er desuden vigtigt, at foderet passer til din kats alder, størrelse og helbred. I vores sortiment af foderprodukter til katte fra Virbac finder du blandt andet fuldfoder til neutraliserede katte, slankefoder og fuldfoder til katte med urinvejsproblemer.

Virbac plejemidler

Foruden foderprodukter producerer Virbac forskellige plejemidler til både katte og hunde. I Virbacs udvalg af plejeprodukter kan du finde tandpasta, ørerens, øjenrens og shampoo. Plejemidler spiller en væsentlig rolle for dit kæledyrs sundhed og trivsel. For eksempel er tandproblemer og tandkødslidelser et af de største sundhedsmæssige problemer for både hunde og katte. Det er derfor en rigtig god ide at hjælpe dit kæledyr med at holde en god mundhygiejne. Du kan hjælpe dit kæledyr til en god mundhygiejne med et tandhygiejnesæt, enzympasta eller mundskyllevæske fra Virbac. For at forebygge tandproblemer hos din hund eller kat anbefales det, at du børster dens tænder flere gange om ugen. 
Udover at hjælpe din hund med at børste bisserne er det en god ide at holde den ren ved at give den et bad, når pelsen er beskidt. Ved at bade din hund når den har været ude og fornøje sig i en mudderpøl, mindsker du risikoen for lus, lopper, eller andre irritationer i hud og pels. Du kan med fordel anvende Virbac hundeshampoo til vask og pleje. Virbac har både udviklet shampoo til fedtet pels samt rød, irriteret eller sart hud.

Vetplanet er stolt forhandler af Virbac

Vil du gerne sikre dig, at din hund eller kat har det godt, bør du vælge foder af høj kvalitet med nærende indhold samt sørge for at pleje den.
Hos VetPlanet finder du et stort udvalg af sundt og velsmagende foder og plejemidler til både hund og kat fra Virbac. Alle vores produkter herunder vores kvalitetsfoder fra Virbac er udvalgt og anbefalet af vores dygtige dyrlæger, som har mere end 30 års. Derfor forhandler vi kun produkter, vi selv står inde for.

Når du køber foder og plejemidler fra Virbac hos VetPlanet, er du sikret produkter, der hjælper med at holde dit kæledyr sundt og raskt, så i kan nyde hinandens selskab mange år frem. Har du spørgsmål til vores produkter fra Virbac, eller har du brug for råd og vejledning til at vælge det rette foder til din pelsede ven, er du altid velkommen til at kontakte os. Det gør du enten ved at ringe på tlf. 70 16 01 01 eller ved at benytte vores kontaktformular. Du kan desuden blive meget klogere på dit kæledyr i vores store leksikon.