Fri fragt v/køb over 499 dkk 15 dages returret Levering 1-3 hverdage Gratis afhentning på klinik

Godbidder for tandsten

Rigtig mange hunde døjer med tandsten – Ja faktisk har syv ud af ti hunde over tre år tandsten i mindre eller større grad. Der er mange forskellige årsager til, at hunde får tandsten. Hundens alder og race samt hvilket foder den spiser, og hvor ofte dens tænder bliver skrubbet med tandbørsten spiller alt sammen en rolle. Selvom det ikke er lige til at se, er der rigtig god grund til at være opmærksom. Tandsten i sig selv er ikke en sygdom, men hvis det ikke fjernes, kan det medføre betændelse og en række sundhedsmæssige problemer, der kan udvikle sig alvorligt.

Dannelse af tandsten er svær helt at undgå, men der er flere måder hvorpå, du kan hjælpe din hund med at forebygge det. Blandt andet kan du belønne din hund med en lækker godbid for tandsten, der hjælper med at rense der, hvor tandsten oftest dannes. Hos VetPlanet finder du et stort udvalg af lækre, velsmagende godbidder for tandsten til hunde heriblandt tyggeben, tyggestænger og tyggelapper fra kendte mærker som Aptus og Virbac.

Hvad er tandsten

Når din hund har spist et lækkert måltid, sidder der ofte foderrester og bakterier tilbage på tænderne. Hvis ikke det bliver fjernet, kan det resultere i dannelsen af tandsten, som er hårde belægninger, der sætter sig på tænderne. Tandsten forsvinder ikke ved almindelig tandbørstning, det kan kun fjernes ved tandrensning. Det er vigtigt at tandsten fjernes, da det ellers kan medføre en række problemer og sygdomme. Tandsten giver nemlig grobund for bakterier, som kan føre til tandkødsbetændelse, løse tænder og andre ubehageligheder. Desuden giver tandsten ofte rigtig dårlig ånde og grimme, gule belægninger på tænderne. Du kan hjælpe din hund med at forebygge dannelsen af tandsten ved at børste dens tænder med en tandbørste og enzymtandpasta.

Køb godbidder for tandsten hos VetPlanet

Når du køber godbidder for tandsten hos VetPlanet, er du sikker på at gøre en god og tryg handel. Vi har mere end 30 års erfaring inden for dyrlægebranchen, og alle vores produkter er nøje udvalgt og anbefalet af vores dygtige, erfarne dyrlæger med henblik på kvalitet og dokumenteret effekt. Har du spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte os på tlf. 70 16 01 01 eller ved at udfylde vores kontaktformular. Du kan desuden læse meget mere om tandproblemer hos hunde inklusiv forebyggelse og behandling lige her.