Fri fragt v/køb over 499 dkk 15 dages returret Levering 1-3 hverdage Gratis afhentning på klinik

Bliv VetPlanet+ Ven

Når du tilmelder dig VetPlanet+ og hermed også vores nyhedsbrev, modtager du efterfølgende en e-mail med en rabatkode på 10% til hele vetplanet.dk og vores butik på Højnæsvej 71 i Rødovre i din inbox. 

Rabatkoden gælder én gang og skal enten tastes i rabatkode-feltet i indkøbskurven, eller medbringes og vises i butikken.

Udfyld formularen, sig OK til nyhedsbrevet, og bliv en af VetPlanets nærmeste venner. Det koster ingenting, og du binder dig ikke i et medlemskab.

Et venskab med VetPlanet sikrer dig udelukkende fordele og rabatter, hver gang du handler i VetPlanets webshop. Med VetPlanet+ kan du se, hvor mange point du har sparet op og finde tidligere bestillinger frem til nem genbestilling. 

Velkommen til.

 

Spar penge på alle køb
Hver gang du handler for 100 kr. hos VetPlanet, optjener du 1 point til en værdi af 5 kr. Indløs dine point, og spar penge, når det passer dig. .
Spar mere på udvalgte varer
Udvalgte varer i webshoppen giver ekstra point til din VetPlanet+ konto. Hold øje med eksklusive tilbud i nyhedsbrevet, som vi sender til dig.
Nem genbestilling
Du kan gemme dine tidligere bestillinger og betalingsoplysninger, så det bliver lynhurtigt og nemt at genbestille varer hos VetPlanet.

Bliv VetPlanet+ medlem

Ønsker du at modtage de nyeste artikler og tilbud på mail?
Jeg vil gerne modtage nyhedsbrev om følgende: