Fri fragt v/køb over 499 dkk 15 dages returret Levering 1-3 hverdage Gratis afhentning på klinik

Specific CIW DIGESTIVE SUPPORT 6x300 G

Vådfoder til støtte ved mave-og tarmproblemer

Læs hele beskrivelsen
Vælg blandt nedenstående varianter
1 kasse à 6 x 300 G
Vejl. pris fra 202.00 DKK
2 kasser à 6 x 300 G
Vejl. pris fra 404.00 DKK
6 kasser à 6 x 300 G
Vejl. pris fra 1212.00 DKK
Lagerstatus
På lager
Standard levering
1-3 hverdage
Gratis fragt på ordre
Over 499 DKK
Gratis afhentning
På egen klinik

Produktinformation

SPECIFIC™ Digestive Support er et diætetisk fuldfoder til hunde. Diæten bidrager til at reducere akutte absorptionsforstyrrelser i tarmen og kompenserer for nedsat fordøjelse og/eller eksokrin pankreas insufficiens. Denne særligt udviklede paté er skabt til at tilbyde skånsom, men effektiv støtte til din hunds mave, sikrer en smidig fordøjelse og bringer glæden tilbage ved måltiderne.

Hvorfor vælge SPECIFIC Digestive Support?

 • Letfordøjelige ingredienser
  Udvalgt for deres blide indvirkning på maven, disse ingredienser understøtter en sund fordøjelse og hjælper med at mindske belastningen på din hunds fordøjelsessystem.
 • Psyllium Husk
  Rig på fiber, Psyllium Husk er naturligt effektivt til at regulere mavetarmkanalens aktivitet og fremme en sund fordøjelse.
 • Gendanner normal afføring
  Vådfoderet er designet til at genoprette den normale konsistens af din hunds afføring, hvilket bidrager til en tarm i balance.
 • Reducerer tarmgas
  Sammensætningen reducerer ubehagelig tarmgas og hjælper din hund af med mavesmerter forbundet med øget luft i maven.
 • Til den kræsne hund
  Selv de mest kræsne hunde vil blive fristet af denne patés delikate smag, hvilket gør måltidstiden til en sand fornøjelse, selv for hunde med nedsat appetit.
 • Optimal næringsstofabsorption
  Takket være foderets høje indhold af letfordøjelige ingredienser og tilpasning til nedsat enzymaktivitet, sikres en optimal optagelse af næringsstoffer.
 • Støtte til fordøjelsessystemet
  Med et forhøjet niveau af mineraler, fedtopløselige vitaminer, og elektrolytter, kompenserer dette foder for tab af næringsstoffer forårsaget af fordøjelsesproblemer.

 

Indhold: Svin, majs, ris, mineraler (indeholdende zeolit), vitaminer og sporstoffer (indeholdende chelat sporstoffer), æggepulver, dextrose, psyllium husk, fiskeolie, solsikkeolie, TruPetTM (postbiotisk fermenteret gær produkt), gær (inklusiv kilde til βß-1,3/1,6-glukaner og mannan-oligosaccharider, AuraGuard (naturlig plantebaseret antimikrobiel blanding), yucca ekstrakt. Indeholder ikke kunstige farve- eller smagsstoffer.

Relaterede produkter