Fri fragt v/køb over 499 dkk 15 dages returret Levering 1-3 hverdage Gratis afhentning på klinik

Carnilove

VetPlanet har et stort udvalg af foder og godbidder fra Carnilove. Carnilove er foder med naturlige ingredienser. Foderet fra Carnilove er kornfrit og består af 70% protein fra vildtlevende dyr og 30% vilde skovfrugter, grøntsager og urter. Se vores udvalg af foder fra Carnilove her på siden.

0 produkter

Carnilove

Carnilove er en tjekkisk familievirksomhed med mere end 20 år på bagen som udvikler velsmagende foder og godbidder af høj kvalitet til både hunde og katte. Produkterne indeholder naturlige ingredienser for at give dit elskede kæledyr de bedste betingelser for et sundt og aktivt liv. Alle Carniloves produkter er frie for kemikalier, præserveringsmidler og tilsætningsstoffer. I stedet består produkterne af hele 70 % vildtlevende kød fra blandt andet and, laks, vildsvin og ørred samt 30 % vilde skovfrugter, grøntsager og urter. Med foder fra Carnilove får din bedste ven et sundt og lækkert måltid, som er rigt på proteiner, naturlige vitaminer og mineraler.

Ja Carniloves produkter er noget helt særligt. Vil du gerne forkæle din firbenede ven med velsmagende, naturlige lækkerier, finder du et stort udvalg af produkter fra Carnilove hos VetPlanet.

Naturlige, korn- og kartoffelfrie produkter fra Carnilove

Carniloves produkter er omhyggeligt udviklede med hensyn til samhørigheden mellem mennesker og hunde. Der er især lagt fokus på brug af ingredienser, der minder mest muligt om dyrenes naturlige kost. Carniloves produkter indeholder derfor hverken kartofler eller korn. I stedet indeholder produkterne fra Carnilove en blanding af blandt andet protein fra vildtlevende dyr, urter, grøntsager, skovfrugter, lakseolie og havalger. En af fordelene ved godbidder og foder fra Carnilove er, at produkterne kun indeholder én proteinkilde. Derfor kan foder og godbidder fra Carnilove være et godt valg til hunde, der lider af en kendt foderallergi samt kræsne hunde. Der kan desuden være mange gode grunde til at vælge kornfrit foder. Du kan se hele vores sortiment af kornfrit foder lige her.

Køb godbidder og foder fra Carnilove hos VetPlanet

Hvis du gerne vil give din hund de bedste betingelser for et godt og sundt liv, er det en god ide at sørge for, at den får sundt og nærende foder. Hundens foder spiller nemlig en afgørende rolle, når det gælder trivsel, sundhed og forventet levetid. Med produkter fra Carnilove sikrer du, at din hund får alle de vigtige næringsstoffer, den skal bruge for at holde sig sund og aktiv. Hos VetPlanet finder du masser af naturlige produkter fra Carnilove heriblandt Carnilove hundegodbidder. Vi har mere end 30 års erfaring indenfor dyrelægebranchen, og vi forhandler udelukkende produkter af høj kvalitet, vi selv anbefaler. Du er altid meget velkommen til at kontakte os på tlf. 70 16 01 01, hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning til vores produktudvalg fra Carnilove. Du kan desuden læse mere om VetPlanet lige her.