Fri fragt v/køb over 499 dkk 15 dages returret Levering 1-3 hverdage Gratis afhentning på klinik

Legetøj

KONG Nibble Carrots er stofgulerødder med et net af mesh på ydersiden specielt designet til katte. Legetøjet stimulerer katten til at kramme, kradse og angribe sit "bytte", og de flagrende spiralblade af TPR plastik, gør legetøjet ekstra interessant at lege med for katten. Knitrelyden tiltrækker ekstra opmærksomhed fra katten, og så er den stop fyldt med nordamerikansk kvalitetskatteurt, som katte bare elsker.

5 produkter

Legetøj til din kat 

Kattelegetøj stimulerer og aktiverer kattens sanser. Det er vigtigt, da denne aktivering har stor betydning for kattens videre udvikling, sundhed og intelligens. 

Vigtigheden af legetøj til din kat må ikke negligeres, da den træning der er forbundet med legetøjet, medvirker til en aktiv, sjov og varieret hverdag. En sådan hverdag har også positiv betydning for kattens søvn, som i mange tilfælde er bedre hos en generelt aktiv kat i forhold til en inaktiv kat. 

Det er nemt at underholde og aktivere katte med forskelligt kattelegetøj. Man kan med fordel have forskelligt kattelegetøj at vælge imellem, for at undgå rastløshed, da katten er et legesygt dyr. Det kan også være en måde at holde katten beskæftiget, mens den eventuelt er alene hjemme, og dermed ikke i kedsomhed fristes til at lave potentielle ulykker. 

Hos VetPlanet har vi en række forskellige slags kattelegetøj, som med hver deres farver, former og funktioner stimulerer kattens hjerne på forskellige måder. Produkterne er gennem materialevalg og udformning designet til at stimulere katten til at kramme, kradse eller angribe det, som sit ”bytte”. Legetøjet kan bruges til alle slags katte i alle aldre, alt efter den enkelte kats sind og generelle adfærd.  

Vi rådgiver og hjælper gerne med at udvælge legetøj til din kat.