Fri fragt v/køb over 499 dkk 15 dages returret Levering 1-3 hverdage Gratis afhentning på klinik

FELIWAY Friends Diffusor (+ Refill 48 ml)

FELIWAY Friends modvirker konflikter mellem flere katte i hjemmet

Læs hele beskrivelsen
Vælg blandt nedenstående varianter
1 sæt
Vejl. pris fra 239.00 DKK
Lagerstatus
På lager
Standard levering
1-3 hverdage
Gratis fragt på ordre
Over 499 DKK
Gratis afhentning
På egen klinik

FELIWAY Friends

 

Feliway Friends indeholder en syntetisk kopi af de feromoner som hunkatten udskiller, når hun har fået killinger og er diegivende. Disse feromoner laver bånd mellem mor og killinger. Feliway Friends hjælper til med at skabe harmoni mellem katte i hjem, hvor flere katte skal leve tæt sammen. 

Da katte i naturen ikke ville vælge at bo så tæt som vi tvinger dem til i vores hjem, opstår der ofte konflikter og spændinger i hjem med flere katte. Disse spændinger og konflikter er ikke nødvendigvis tydelige, men der er flere tegn på at kattene indbyrdes har nogle problemer.Tydelige tegn på konflikter:
- Knurrer, jamrer og hvæser højt
- Slås
- Jager hinanden mens de hvæser
- Flugtforsøg

Utydelige tegn på konflikter
- Gemmer sig
- Undgår hinanden
- Stirrer på hinanden
- Blokerer f.eks. for kattebakken

Forskellen mellem FELIWAY Friends og FELIWAY Classic er, at FELIWAY Friends reducerer spændinger og konflikter mellem kattene i hjemmet, hvor FELIWAY Classic øger trygheden i kattens hjemlige miljø, og mindsker behovet for at markere sig.

Oplever du at dine katte både har konflikter og også markerer ved at urinmarkere/strinte eller kradse flere steder i hjemmet, så anbefaler vi at du benytter både FELIWAY Friends og FELIWAY Classic samtidigt.

FELIWAY er klinisk afprøvet, naturligt og enkelt at anvende.

FELIWAY Friends diffusor m. flaske.

Diffusor og flaske skrues sammen og sættes i en stikkontakt der skal være tændt hele tiden. Diffusoren dækker et areal på 50 – 70 m2. Diffusoren bør kun køre med 6 stk. flasker, derefter bør den udskiftes. Der bør være fri luft 1,2 m. over diffusoren og 0,6 m. til hver side.

Der går ca. 12 timer inden 50-70m2 er fyldt op med feromonerne, men ofte kan man mærke effekten på kattene inden for 1 time.

Relaterede produkter