Fri fragt v/køb over 499 dkk 15 dages returret Levering 1-3 hverdage Gratis afhentning på klinik

Godbidder til din kat

Forkæl din kat med sunde, lækre og nærende kattegodbidder. VetPlanet dyrlægerne har udvalgt de bedste godbidder til katte. 

Hos VetPlanet finder du kattegodbidder med forskellige formål. Vi har kattegodbidder der er produceret med ingredienser af høj kvalitet, og som blandt andet medvirker til god tandhygiejne og en sund fordøjelse. 

Selvom det kan være fristende at tilbyde sin kat noget lækkert fra køleskabet, er det vigtigt at huske, at fødevarer der er tilpasset mennesker, i mange tilfælde ikke er egnet til dyr. Derfor er det en fordel at have kattegodbidder liggende, for at kunne tilbyde sin kat noget ekstra lækkert, som man samtidig ved, at den kan tåle at spise. 

Hos VetPlanet finder du kattegodbidder i forskellige former, smage og konsistenser. Vi har kattegodbidder i små mundrette bidder, men også i større stykker, som gør at katten skal bruge længere tid med sin lækre godbid. Vi tilbyder kattegodbidder med forskellige smage, herunder lam, and, kanin, kylling, laks og torsk. 

Kattegodbidderne kan bruges som en lækker snack, når du synes din kat fortjener det, men de kan også bruges som belønning når du træner og opdrager din kat. Det kan også være en fordel at medbringe kattegodbidder, hvis katten skal til dyrlæge. Katten vil heraf med god sandsynlighed, forbinde træning og dyrlægebesøg med gode oplevelser. 

Foruden at bruge kattegodbidderne som hyggelige snacks eller belønninger, er de også yderst anvendelige, hvis din kat er syg eller af andre årsager eksempelvis skal indtage medicin i pilleform, som eventuelt kan skjules i en kattegodbid. 

Der kan være flere fordele ved at forkæle sin kat med kattegodbidder, men det er vigtigt at huske kun at tilbyde en mængde, der er sund for den enkelte kat. Et for stort indtag kan forårsage forskellige problemer med mave og tarme samt opretholdelse af en sund vægt. 

Vi hjælper og rådgiver gerne til det rette valg af kattegodbidder til din kat.