Fri fragt v/køb over 499 dkk 15 dages returret Levering 1-3 hverdage Gratis afhentning på klinik

Royal Canin Urinary S/O Cat

Royal Canin Urinary S/O er en velafbalanceret diæt til voksne og senior katte med krystaller i urinveje og gentagne blæreinfektioner

Læs hele beskrivelsen
Vælg blandt nedenstående varianter
7 kg Cat
Lagerstatus
På lager
Standard levering
1-3 hverdage
Gratis fragt på ordre
Over 499 DKK
Gratis afhentning
På egen klinik

Urinary S/O fra producenten Royal Canin er et fuldfoder, der hjælper din kat med at opløse struvitkrystaller i urinvejene og reducerer risikoen for, at krystallerne gendannes.

Royal Canin Urinary S/O dækker alle kattens næringsbehov. Foderet er fyldt med letfordøjeligt protein og indeholder desuden FOS, der er præbiotiske fibre, som medvirker til at holde din kattens tarmflora i balance.

Royal Canin Urinary S/O har et højt indhold af vigtige vitaminer, der hjælper med at holde immunforsvaret modstandsdygtigt og stærkt, og så er naturlige antioxidanter i foderet med til at neutralisere de frie radikaler i kattens krop. Royal Canin Urinary S/O indeholder desuden omega-3 fedtsyrer, der både plejer huden og giver katten en glansfuld pels.

Royal Canin Urinary S/O er en diæt, der fremstillet specifikt for at give hjælp til katte, der lider af urinvejsproblemer. Urinforsurende midler i foderet fremmer en naturlig pH-værdi i kattens urin, så risikoen for at danne eller gendanne oxalat- eller struvitsten nedsættes. Hvis din kat allerede har struvitkrystaller i urinen, så kan diæten medvirke til at opløse krystallerne.

Vælg Royal Canin Urinary S/S fordi:

  • Diæten hjælper med at opløse alle typer struvitsten
  • Fremmer en naturlig pH-værdi i urinen, hvorved risikoen for fremtidig dannelse og gendannelse af struvit- og oxalatsten reduceres
  • Indeholder essentielle fedtsyrer, der styrker immunsystemet, huden og pelsen
  • Rig på protein
  • Begrænset indhold af magnesium, calcium og fosfor
  • Indeholder frugto-oligosakkarider (FOS), der holder kattens tarmflora i naturlig balance
  • Indeholder urinforsurende stoffer
  • Letfordøjeligt foder, der dækker alle kattens næringsbehov

SAMMENSÆTNING: ris, hvedegluten*, tørret fjerkræprotein, majsmel, animalsk fedt, hydrolyserede animalske proteiner, majsgluten, mineraler, vegetabilske fibre, fiskeolie, sojaolie, fructo-oligosakkarider, tagetesekstrakt (luteinkilde).

TILSÆTNINGSSTOFFER (pr. kg): Tilsætningsstoffer med ernæringsmæssige egenskaber: A-vitamin: 21.500 IE, D3-vitamin: 800 IE, E1 (Jern): 37 mg, E2 (Jod): 3,7 mg, E4 (Kobber): 11 mg, E5 (Mangan): 48 mg, E6 (Zink): 136 mg, E8 (Selen): 0,06 mg - Konserveringsmidler - Antioxidanter. *L.I.P.: udvalgt proteinkilde med en meget høj fordøjelighed.