Fri fragt v/køb over 499 dkk 15 dages returret Levering 1-3 hverdage Gratis afhentning på klinik

Douxo S3 Pyo Mousse

Desinficerende og dybderensende mousse til uren hud. Fugtgivende og skånsomme ingredienser med plejende virkning. Skal ikke skylles ud.

Læs hele beskrivelsen
Vælg blandt nedenstående varianter
1 x 150 ml
2 x 150 ml
Vejl. pris fra 418.00 DKK
Lagerstatus
På lager
Standard levering
1-3 hverdage
Gratis fragt på ordre
Over 499 DKK
Gratis afhentning
På egen klinik

DOUXO S3 Pyo Mousse: UREN HUD

Indeholder OPHYTRIUM og Klorhexidin 3%. Balancerer de tre barrierefunktioner i hudens økosystem og rengør i dybden uden at udtørre.

Velegnet til hund og kat med uren hud. Moussen gør hyppig applikation let, da den ikke skal skylles af. Kan anvendes alene eller i kombination med DOUXO S3 Pyo Shampoo.

 

DOUXO S3 – INDEHOLDER IKKE: Sæbe, sulfater, parabener, nanopartikler, farvestoffer eller ftalater

  • Med: Hypoallergen duft (kokos og vanille)
  • Med balanceret pH (5,4-5,6) for at fremme en rig og mangfoldig microbiota

 

NY PROTOKOL over 3 uger - 1 vask og 2 moussebehandlinger den første uge, efterfulgt af mousse tre gange om ugen i uge 2 og 3.

 

OPHYTRIUM er et purificeret ekstrakt bestående primært af fructosaner fra roden på den asiatiske plante Ophiopogon japonicus.

OPHYTRIUM støtter alle tre barrierefunktioner i hudens følsomme økosystem. Den mekaniske hudbarriere støttes ved at OPHYTRIUM styrker og genopbygger hudens integritet. På hudens overflade regulerer OPHYTRIUM microbiotaen. Samtidig forhindres kolonisering og der ses en reduktion i biofilmdannelsen. OPHYTRIUM dæmper den immunologiske hudbarriere og virker beroligende på huden.