Fri fragt v/køb over 499 dkk 15 dages returret Levering 1-3 hverdage Gratis afhentning på klinik

Hills Prescription Diet Canine Metabolic

Hills Prescription Diet Canine Metabolic Weigth Management er velegnet til hund med overvægt

Læs hele beskrivelsen
Vælg blandt nedenstående varianter
12kg
Vejl. pris fra 749.00 DKK
Lagerstatus
På lager
Standard levering
1-3 hverdage
Gratis fragt på ordre
Over 499 DKK
Gratis afhentning
På egen klinik

Prescription Diet Metabolic Weight Management fra producenten Hill's er et velafbalanceret fuldfoder med nedsat kalorieindhold, der hjælper din voksne hund med at tabe sig og holde idealvægten.

Foderet indeholder kylling og er designet til aktivt at arbejder med din hunds energiforbrug, og det kan bruges målrettet mod vægttab og til at vedligeholde idealvægten. Vær dog opmærksom på, at det også er meget vigtigt, at hunden får motion og på den måde får brændt kalorier af.

Hill’s Prescription Diet Metabolic Weight Management indeholder vitale vitaminer, der styrker din hunds naturlige immunsystem, så den lettere undgår at blive syg. Foderet indeholder desuden også vigtige mineraler, der blandt andet er med til at styrke knoglerne.

Det er klinisk dokumenteret, at en overvægtig hund kan opnå et tab på 28 % kropsfedt i løbet af to måneder, hvis den fodres efter forskrifterne med Hill’s Diet Metabolic Weight Management. Foderet er letfordøjeligt, fedtprocenten er lav, og smagen er i top. Den unikke sammensætning af fiber fra frugt og grønt får hunden til at føle sig mæt i længere tid, og risikoen for overspisning reduceres.

Vælg Hill’s Prescription Diet Metabolic Weight Management fordi:

  • Foderet hjælper din hund med at tabe sig og bevare idealvægten
  • Forebygger vægtforøgelse efter vægttab
  • Hunden føler sig hurtigere mæt, og mætheden varer i længere tid
  • Fiberblandingen fra frugt og grønt har en positiv appetitregulerende effekt
  • Indeholder vigtige vitaminer og mineraler
  • Understøtter din hunds energiforbrug og forbrænding

SAMMENSÆTNING: Kylling: Hvede, kylling (17%) og kalkunmel, majsglutenmel, ærteklidmel, majs, tørret tomatmasse, koncentrat, kostfibre, hørfrø, animalsk fedt, tørret roepulp, kokosolie, tørret gulerod, vitaminer, sporstoffer og beta-karoten. Med naturlige antioxidanter (blandede tocopheroler).

ANALYTISKE BESTANDDELE: Protein 25,3%, Fedtindhold 11,1%, Træstof 12,9%, Råaske 5,4%, Kalcium 0,83%, Fosfor 0,62%, Natrium 0,34%, Kalium 0,77%, Magnesium 0,13%; pr. kg: A-vitamin 10.586IE, D3-vitamin 730IE, E-vitamin 1.050mg, C-vitamin 122mg, Beta-karoten 2,0mg.